Gør en forskel som virksomhed

Ved at arbejde aktivt med FN’s Verdensmål kan virksomheder både gøre noget godt for bæredygtig udvikling i verden og for forretningen. Verdensmålene rummer store forretningspotentialer og det skaber stolthed hos medarbejderne, når virksomheden bidrager til en mere bæredygtig verden.

Forretningsudvikling med energi og klima i centrum

Virksomheder i Gentofte Kommune kan benytte sig af Erhvervshus Hovedstaden, hvor de kan deltage i forskellige udviklingsprogrammer, der udbydes løbende. Fx Cirkulær Økonomi for SMVer, Grøn Vækst via Grønne Forretningsmodeller og SDG Business Booster med fokus på FN’s verdensmål.

Social ansvarlighed og vækst i virksomheden

I kan som virksomhed tage et socialt ansvar ved at ansætte en ledig borger, der har svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. I får løst nogle af de opgaver, som I ikke har tid til i hverdagen samtidig med, at I tager medansvar for, at flere kommer i arbejde.

I kan eksempelvis ansætte en ledig borger i en tilskudsordning, hvilket giver mulighed for at få støtte til at lære den potentielle nye medarbejder op. I kan også ansætte en medarbejder i et fleksjob helt ned til få timer ugentligt.

Mange virksomheder samarbejder i dag med kommunen og lykkedes med at skabe både vækst og jobs til nogle af de borgere, der har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Læs mere om ansættelse af medarbejdere i tilskudsordninger og hvem I kan kontakte.